Adam5811 February 26, 2016

In timp ce buchet de albastru și alb antrenat intens, ei sunt în mijlocul dimineții pe gheață descoperite. După victoria de marți 4: 3 în prelungiri peste Pardubice, care poate Cometele echipa de hochei de participare depuse în runda preliminară play-off, cu experiență Netbet Brno Workhorses Leos Cermak și Jozef Kovacik conserva corpul zhuntovaná. Și poate corzile vocale.

cifra de afaceri Netbet celebre în ultimele zece minute ale dezbaterii zgomotoase a început după a doua perioadă. „Am simtit ca este nevoie să spună ceva“, a spus după meci fundașul Kovacik. Strigă Jožo și cuvântul principal. A pus emoția în asta. A spus că nu mai dorește să joace jocul. Că nu poate fi nimic mai rău.Și cred că a lucrat „, spune Vojtech Nemec Brno atacator.

Sa dovedit nu numai că apărarea slovacă și savvy lider Cermak sunt retortă. S-a confirmat, de asemenea, faptul că hohote Netbet pariuri sportive fotbal plictisitoare echipa de a acționa ca un remediu.

Înainte de cea mai importantă parte a sezonului, dar antrenori Brno mulțumit cu totul altceva. „Când echipa se execută în cizme, există un nucleu sănătos, care între ele în stare să spună adevărul: că Sune undeva unde nu vrei“, spune Martin Pešout, care, împreună cu proprietarul Netbet Cometele Libor Zábranským și Kamil umil trupa alb-albastru conduce de la banca substitut. “Chiar și Libor ia spus, am tras ultima treime din Pardubice. Așa că am încercat să o reglăm “, adaugă Pechout. Cohesiveness, fervor, teaminess.Cometa, pe care Alois Hadamczik o condusese la începutul lunii februarie, era adesea în sezonul jenant. Înainte de începerea luni a rundei, s-ar putea să fi dispărut pentru momente mai bune. “Dacă nu ieșim Netbet din Dumnezeu, vom vorbi încă despre sezonul plin de umflături. În același timp, ar putea fi mai rău „, își dă seama germanul înaintea porțiunii de bază a rundă finală de vineri (gazdele Comet de la 18.20 ore Zlín -. Ed. Nn).

Deși senzația sezonului doar în avans pentru a se califica runda bate, Comet el crede că nu va arunca sferturile de finală în fața porților. Începând din 2007, când se joacă pre-liga, Brňany sunt singurii jucători din istoria extraligului care trec prin finală. “Nu există mult Netbet în echipă, dar nu este uitat.Ar fi minunat să o repetăm ​​”, spune martorul german. „Nicăieri este scris că nu poate reputație din nou.“

În plus față de 30 de ani, campania Netbet înainte memorabil 2012 și cruce cu experiență Cermak, dură Koreis sau bombardier Kovacik. Tipii ăștia spun doar muzica în sala de jocuri din Brno acum. Și același lucru cu sezonul de argint 2011/2012 este mai mult. Cometa a asigurat, de asemenea, turul înainte de sfârșitul bazei. „Eu nu anticipa, dar aș fi fericit dacă au făcut-o din nou,“ rozvzpomenul 36letý Kovacik. “Nu vreau să caut similitudini. Acum mančaft altceva „, spune germanul.

În același timp, cu toate acestea, înainte de sfârșitul sezonului Comet a revenit la jocul care a avut cele două sezoane anterioare a ajutat medalii. “Este vorba în special de jucători.Putem desena, picta, tren. Dar când doresc, este mult mai ușor “, spune Peshout, care a lucrat Netbet ca asistent al lui Vladimir Khyos în ultimii doi ani.

“Pe măsură ce nu mai jucăm înainte, nu este 100%. Până în prezent, acestea sunt doar pasaje. Adesea se pare că nu ne oprim sau atacăm, jocul este scârbit. Dar când va fi dificil, acei jucători o au. A fost destul de norocos pentru zece minute în Pardubice. Dar nu este ideal, trebuie să Netbet lucrăm la aceasta până luni. “Adevărat, ar fi o greșeală să ne gândim la Dynamo ruinat anul acesta ca pe un adversar al parametrilor play-off. “Și am fi mințit dacă nu am spus că nu este cu noroc. Dar a existat un sentiment de gust și voință.De aceea sunt optimist față de frunte “, spune Peshout.